Han troede, han skulle tale til en gruppe af mennesker, der ikke var der.

Men Lasse Svan blev overrasket på scenen, da han kom i 'Hall Of Fame' lørdag aften.

For på scenen stod netop mange af dem, der har været med på håndboldrejsen, og de fik store smil med på vejen fra den tidligere landsholdsspiller, der var rørt til tårer.

»Jeg vil sige, de gjorde et rigtig godt stykke arbejde med lige at placere 50 mennesker, som jeg elsker. Jeg troede, det var dansere. Da der kom lys på, kunne jeg simpelthen ikke holde den mere,« fortalte Lasse Svan efter showet.

Lasse Svan kom i Hall of Fame.
Lasse Svan kom i Hall of Fame. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vis mere

For i gruppen der stod på scenen for at hylde ham var hans familie, venner og tidligere landsholdskammerater, der var fløjet fra København efter at have spillet kamp lørdag eftermiddag.

Alt det anede han ikke, og DR tog derfor fusen gevaldigt på ham.

»Lige præcis med landsholdet synes jeg allerede inde i Royal Arena, da jeg fik min afskedskamp, at de viste mig al den kærlighed, jeg godt vidste, jeg havde, som var virkelig dejlig at se – at de så tager tiden og kommer herover … jeg ved, de skal spille træningskamp igen i morgen og har spillet i dag også, så jeg ved, det går ud over restitutionen,« sagde Lasse Svan med det største smil. 

Han var meget glad. Det var der ikke den mindste tvivl om. For det handler for ham om de mennesker, han har mødt på vejen. 

Det er dem, der bliver for evigt. Det gør titlerne også, men relationerne er bare noget særligt.

»Menneskerne er nogle, jeg kommer til at bruge en masse tid sammen med. At de gør det for mig, er kæmpe stort. Det er helt ude over linjerne i forhold til, hvad der burde ske,« sagde Lasse Svan.

»Så vil jeg samtidig sige, at de får nogle af mine allerbedste venner til at køre turen fra København og herover til, samt skaffe hele min familie til at komme og stå her … det var meget specielt at se dem. Jeg var rørt over Anders' (Eggert, red.) og Lars' (Christiansen, red.) tale, men tænkte lige da de sagde mit navn, og jeg begyndte at gå: 'Jeg havde styr på denne her'. Men så begyndte de at komme ind,« fortalte den tidligere landsholdsspiller.

Lasse Svan er medlem nummer 40 i den eksklusive klub, og han har vidst siden august, at det i år var hans tur til at få en plads i det fornemme selskab.

Du kan genopleve hele årets 'Sport 2023' i livebloggen her.