GOG vandt også anden kamp over slovenske Trimo Trebnje og er klar til ottendedelsfinalen i European League.

GOG's håndboldmænd kan rejse hjem fra Slovenien med en billet til European Leagues ottendedelsfinaler.

Håndboldligaens førerhold vandt onsdag med 30-27 over Trimo Trebnje og fik dermed fuldt hus i dobbeltopgøret mod slovenerne.

Hvor første kamp tirsdag aften var tæt, efterlod sydfynboerne ikke den store tvivl om udfaldet i onsdagens reprise.

Den forholdsvis spinkle sejr snyder en smule, for GOG havde fuld kontrol over begivenhederne og førte flere gange i anden halvleg med syv overskydende mål.

Årsagen til det skal man især finde i forsvaret, som i store perioder havde flot fat i den noget langsomt spillende modstander.

Slovenerne spillede lange angreb, men endte ofte med at afslutte fra halvdårlige positioner. Og i GOG-målet leverede Viktor Hallgrimsson en fornuftig indsats med 15 redninger.

I den anden ende af banen var Morten Olsen som så ofte før iøjnefaldende som dirigent og afslutter. Sammen med Simon Pyltick var den erfarne spilstyrer fynboernes største skudtrussel.

GOG har nu overstået ni af sine ti gruppekampe i turneringen og mangler kun næste uges udekamp mod førerholdet Rhein-Neckar Löwen.

Ottendedelsfinalerne spilles over to kampe og begynder 23. marts.