Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg åbnede sin sæson med 25-25 mod Nordsjælland Håndbold.

Silkeborg. Der var dramatik for alle pengene, da Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer fredag aften tog hul på Herre Håndbold Ligaen hjemme mod Nordsjælland Håndbold.

Sidste års DM-finalist var foran med tre mål ved pausen, men måtte til sidst nøjes med 25-25 mod gæsterne fra Nordsjælland, der dermed fik en stærk start på sæsonen på den svære udebane.

Lasse Uth reddede et point med hjem med en udlignende scoring halvandet minut før tid.

Tidligere i anden halvleg havde værterne ellers været foran med fire mål, men Nordsjælland spiste langsomt BSV's forspring og var selv foran med et enkelt mål to gange i halvlegen.

Nikolaj Øris Nielsen og Sebastian Skube lavede hver seks mål for BSV, mens Kasper Kisum kom op på samme antal for gæsterne.

Fuld gevinst var der derimod til Aalborg Håndbold, der nåede semifinalen i sidste sæson og efterfølgende blev slået af GOG i kampen om tredjepladsen.

Aalborg besejrede hjemme Sønderjyske med 29-24 og kom dermed perfekt i gang med ligaen.

Oprykkeren Lemvig spillede 31-31 hjemme mod KIF Kolding, der er gået væk fra den hidtidige konstruktion under navnet KIF Kolding København, hvor flere af holdets hjemmekampe blev spillet i Brøndby.