Hvis du sætter til rette foran tv'et på TV 2 Sport onsdag aften for at se Sønderjyske - GOG i den danske håndboldliga, kan det være, du undrer dig over dommeren. 

Og det er ikke på grund af kendelserne - men snarere på grund af den mundering, håndbolddommerne i den bedste danske række vil være iført. 

For sammen med blandt andet ishockey og fodbold vil håndbolden anerkende de danske soldaterveteraner ved at invitere dem på tribunen. 

Og det sker blandt andet ved, at dommerne dømmer i en særlig camouflagetrøje. 

»Vores soldater sætter alt på spil for os, så det mindste vi kan gøre, er at anerkende deres indsats og hjælpe dem bedst muligt, hvis de kæmper med fysiske eller mentale konsekvenser af deres udsendelse,« siger DanskHåndbolds formand, Morten Stig Christensen, der også sidder med i styregruppen bag Veteran Match.

»Jeg glæder mig til at se rigtig mange veteraner rundt om i vores håndboldhaller og på den måde have lejlighed til at sige tak for deres store bidrag,«lyder det videre. 

Det er ikke kun Sønderjyske-GOG, hvor dommerne vil være iført trøjen, det kommer også til at ske i resten af runden i herreligaen.