For evigt, måske for evigt. Så behøver du faktisk ikke at råbe meget mere, før du har 15.000 mennesker med dig i Boxen i Herning.

De danske håndbolfans elsker Volbeats hit fra 2016. På de sociale medier er populariteten en anelse mindre.

Eller. Mange bryder sig faktisk overhovedet ikke om hverken Volbeat eller den fællessang, det medfører, når der tændes op under sangen.

Her er et udpluk af kommentarerne:

  • Mogens Palles 90’er-stævner havde mere spænding end det her håndbold/Volbeat-cirkus. Jesus!
  • Jeg skal øjeblikkeligt bede tilskuerne i Royal Arena om ikke at forsætte med at synge Volbeat, når musikken er slukket. Tak
  • Hold op hvor er det der volbeat fællessang ulækkert
  • Håndbold bliver lige 400 gange værre, når Boxen laver fælles sang på Volbeat/Magtens Korridorer!!
  • Hey Boxen, skal vi lige blive enige om at Volbeat - “For evigt” IKKE er Danmarks nationalsang!
  • Nu har jeg i flere kampe bidt mærke i, at håndbold-tilskuerne i Boxen synger videre på den der forfærdelige Volbeat-sang, når dj’en slukker for musikken i hallen. Det skal jeg lige, på vegne af alle mennesker i verden, bede dem om at lade være med. På forhånd tak!
  • Fællessang til Volbeat er simpelthen så tåkrummende. Djævlens værk sammen med bølgen og klappepølser
  • Det gør ikke meget godt for håndboldens renommé, der i forvejen lider under at være et jysk prut og brun sovs-foretagende, at publikum i fællesskab synger For Evigt med Volbeat

To danske fans hepper løs i Boxen.
To danske fans hepper løs i Boxen. Foto: JONATHAN NACKSTRAND
Vis mere

De danske spillere har hele vejen hyldet fansene i Boxen. Det er ikke dem alle, der lægger mærke til, hvilken musik der brager ud af højttalerne efter mål - og til tider midt i angreb. Men Casper U. Mortensen har siddet ude med en skade i et par kampe og dermed fået stemningen ind på en anden måde.

Lægger du mærke til, hvilken musik der bliver spillet i hallen?

»Ja, især når jeg ikke spiller med. Jeg lægger også mærke til, når tilskuerne synger med på For Evigt,« siger Casper U. Mortensen, der kun er glad for fællessangen.

»Det er fedt, at der er fed stemning, og det mærker vi også. Det gør noget unikt. Der er god stemning, og det er helt fantastisk, når vi scorer.«

Og når de 15.000 tilskuere i Boxen synger Volbeat store hit til ende, nyder Casper U. Mortensen det også. Og han kommer med en opsang til de, der er trætte af håndboldfans og -musik.

»Det kan være, de selv skal prøve at komme i hallen og opleve stemningen. Det virker ikke til, at de har prøvet det, hvis de sidder bag skærmen og tweeter negativitet. Det er på med ja-hatten, og så må de komme til en håndboldkamp. Jeg er sikker på, at alle, der kommer i Boxen, vil nikke genkendende til, at det er en fantastisk event.«

»Jeg mødte tre amerikanere i går, som var inde og se håndbold. Det er jo ikke stort i USA. Og de havde en af deres fedeste oplevelser i deres liv. Jeg er sikker på, at hele Danmark elsker at se os spille i Boxen, og vi elsker også selv at spille der,« siger den hurtige fløjspiller.

De danske fans får flere muligheder for at synge med på 'For Evigt'. Den næste kommer allerede lørdag, når mellemrunden begynder.