Flere danske topklubber har set sig varme på den 19-årige norske højre back Magnus Rød, men de må indstille sig på hård kamp om den 2,05 meter høje bagspillers underskrift.

For hårdt skydende Magnus Rød, som allerede har fået debut på Norges A-landshold, står højt på ønskesedlen hos mange europæiske topklubber på grund af sit enorme potentiale. I hjemlandet bliver Rød i visse kredse sammenlignet med Aalborgs Sander Sagosen, som fra næste sommer skifter til Paris Saint-Germain.

Netop Aalborg har ifølge BTs oplysninger allerede tilbudt Magnus Rød, som i øjeblikket spiller i norske Bækkelaget, en kontrakt, men Rød har i første omgang afvist. Selveste FC Barcelona har ligeledes givet Rød et konkret kontrakttilbud, men også spanierne måtte finde sig i et pænt 'nej tak' fra den talentfulde nordmand.

Begge klubber ønskede, at Magnus Rød ville skifte med øjeblikkelig virkning i den forgangne sommer,  men Rød har ifølge BTs kilder prioriteret at blive en sæson mere i Bækkelaget for at give sig selv de mest optimale udviklingsbetingelser.

Det har dog ikke fået interessen til at kølne af. Tværtimod erfarer BT, at Bjerringbro-Silkeborg, Skjern og Team Tvis Holstebro nu også bejler til Rød, og det samme gør flere klubber fra Tyskland, Frankrig og Østeuropa.

BT har været i kontakt med Arnar Freyr Theodórsson, der er agent for Magnus Rød, og han indrømmer, at der har været konkrete kontrakttilbud, men er ellers sparsom med oplysninger.

»Jeg kan bekræfte, at der har været kontrakt tilbud fra Barcelona og Aalborg, men ellers har jeg ikke yderligere kommentarer,« siger agenten.