Danmarks herrelandshold i håndbold varmede op til OL med en sejr på 33-28 over Frankrig.

De danske verdensmestre i håndbold lader til at være godt rustet forud for OL i Tokyo, hvor håndboldherrerne stiller op som forsvarende mestre.

I en testkamp tre dage før den første OL-kamp vandt Nikolaj Jacobsens tropper med 33-28 over Frankrig efter 16-13 ved pausen, oplyser Dansk Håndbold Forbund.

Med undtagelse af playmakeren Morten Olsen fik alle mand i den danske trup spilletid.

Olsen pådrog sig en forstrækning kort før afrejsen til Tokyo. Meldingen fra den danske lejr er, at GOG-profilen er klar til at spille, men alligevel blev han skånet i sejren over Frankrig.

Kevin Møller vogtede målet i de første 30 minutter, mens Niklas Landin tog over i anden halvleg.

Danmark indleder gruppespillet ved OL mod værtsnationen Japan lørdag klokken 14.30 dansk tid.

I gruppespillet skal Danmark desuden møde Egypten, Bahrain, Portugal og Sverige.