»Jeg husker dig.«

Sådan gengiver Sarah Iversen ordene, der faldt fra søndagens kampdommer, da de to fik øjenkontakt.

»Hun advarer mig faktisk allerede inden (kampen, red.). Vi har haft dem hjemme til en EHF-kamp. Hun sagde: 'I remember you, you are very emotional'. Så var jeg sådan 'åh nej, nu kan jeg også godt huske hende',« siger Sarah Iversen om øjeblikket.

Her gik dommeren hen til hende, og det satte nogle tanker i gang hos den danske landsholdsspiller. Og de var ikke helt positive i første omgang.

Sarah Iversen fik nogle særlige ord med på vejen af kampens dommer inden opgøret mod Sydkorea.
Sarah Iversen fik nogle særlige ord med på vejen af kampens dommer inden opgøret mod Sydkorea. Foto: Bo Amstrup
Vis mere

»Så tænker jeg bare 'shit, ikke sådan en kamp'. De er ikke så meget for, man råber, og jeg er en af dem, der råber lidt. Ikke nødvendigvis dårlige ting, det kan også bare være ren ærgrelse, men hun blev ved med at sige 'jeg kan godt huske, hvordan du er, du skal stoppe med det der',« fortæller Sarah Iversen.

Godt nok blev ordene sagt med et smil. Men Iversen husker tydeligt, hvordan de to havde 'en ordentlig tur', sidst de mødtes i en kamp med Herning-Ikast.

»Der tænkte jeg 'hun er fandeme irriterende', men det gik. Man kommer langt med et smil, og man skal bare sige 'ja' og give hende ret,« lød det kækt fra en smilende Sarah Iversen.

Efter kampen fremhævede hun holdkammeraterne, der var gode til at få tysset på hende og stoppet råberierne, når de kom. Skrål var der til gengæld nok af, da kampen var slut. På den gode måde.

For med få sekunder igen stod der 26-26 på tavlen. Sydkorea hamrede bolden ind i nettet bag Sandra Toft, og da de var på vej til at fejre sejren med jubelråb og bunke, var det i stedet danskerne, der kunne knytte næverne.

Der blev dømt overtrådt, og dermed sikrede Klavs Bruun Jørgensens mandskab sig et point.

»Jeg når at tænke, vi har tabt. Jeg ser slet ikke, folk går ind og siger 'rolig'. Jeg sidder med armene og trøjen over hovedet og synes, det hele er noget lort. Indtil der er en, der siger 'Iver, rolig nu. Uafgjort'. Nå, godt nok. Godt dømt dommer. Så fik hun lige ros med på vejen,« grinte den danske landsholdsspiller.

Næste kamp for Danmark bliver spillet tirsdag, og her er det Tyskland, der venter. Kampen starter 12.30 dansk tid og kan følges på bt.dk.