Skuffelsen lyste ud af Klavs Bruun Jørgensen. Nederlaget til Rumænien i sidste sekund og udsigten til placeringskampe i stedet for semifinale var slet ikke det, den ambitiøse landstræner drømte om som klimaks på VM på hjemmebane.

Og det skinnede igennem, da han skulle forsøge at forklare det danske nederlag på 30-31 efter forlænget spilletid mod rumænerne.

»Det er tungt. Det er det. Jeg synes, vi kæmper. Vi har perioder angrebsmæssigt, hvor vi ikke får angrebet ordentligt. Men det får vi styr på. Og det er sådan noget, vi skal huske at tage med os videre - at vi godt kan spille os op igen. Det synes jeg, vi har vist nogen gange nu - at vi godt kan ligge under og så komme tilbage igen,« sagde Klavs Bruun Jørgensen og fortsatte:

»Så må vi også sige, at Neagu (scorede 15 mål for Rumænien, red.) spiller en relativ god kamp. Og da vi så går frem og tager hende væk og egentlig lykkes relativt godt med det til at starte, så synes jeg, vi er uheldige, at domerne ikke ser alle de fejlscreeninger, der bliver lavet midt på banen. For det kunne godt have ændret tingene,« lød det.

Er der noget, du fortryder i kampens løb? Noget, du gerne ville have gjort anderledes?

»Måske det kunne have været en løsning at gå frem på Neagu noget før… Men jeg synes egentlig, at jeg sidder med en fornemmelse i første halvleg, da vi løber frem med fløjene og tager playmakeren væk, at der fungerer det okay, og der har vi egentlig sådan nogenlunde styr på hende. Og så er vi uheldige med at få sådan nogle pis-mål imod os ind imellem, hvor de bare har heldet på deres side - hvor de lige får hentet en bold, som er ved at ryge hen til os og alle sådan nogle ting. Og det skal man have i den her slags kampe,« konstaterede Klavs Bruun.

Danmark spiller næste kamp ved VM på fredag, hvor de møder Montenegro - vinder de det opgør skal de ud i en kamp om femte- og sjettepladsen. Et nederlag vil sende dem ud i kamp om syvende- og ottendepladsen.