Lyt til artiklen

Hamburg-spilleren Jacob Lassen har haft en hektisk optakt til landskampene mod Tyskland.

Mandag tjekkede landsholdet ind i lejren i Horsens, men det var uden Lassen.

For hans kone var i fuld færd med at føde parrets andet barn. Blot tre dage senere var Lassen i aktion i 30-23-sejren over Tyskland i Aalborg, hvor nogle vilde dage kulminerede .

»Det var godt nok nogle hektiske dage. Det var vilde 48 timer fra søndag til tirsdag. Min kone blev sat i gang søndag. Hun var gået otte dage over tid, og så fødte hun mandag. Vi havde tænkt tanken, at hun godt kunne gå over igen, fordi det skete med vores første barn,« siger han til B.T. om familieforøgelsen.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Og det var bestemt ikke nemt for Lassen at tage turen med landsholdet, selvom han snart er tilbage hjemme igen.

»Jeg savner selvfølgelig dem derhjemme, når der er kommet en lille ny, man vil tilbringe al sin tid sammen med. Men jeg vil også gerne være med her og prøve mig af på allerhøjeste niveau. Jeg vil gerne det hele. Og nogle gange kan det lade sig gøre som her. Jeg er glad, men jeg savner dem selvfølgelig,« siger han.

Han fik flere minutter på banen i opgøret mod Tyskland, inden returkampen venter søndag på Lassens hjemmebane i Hamborg.

»Jeg nyder hvert sekund og hver eneste kamp, jeg får lov at spille. Det er det bedste landshold i verden. Vi har en helt absurd bredde i dansk håndbold, og Nikolaj (Jacobsen, red.) står i kæmpe luksusproblemer, hver gang han skal udtage en trup, fordi der er så vanvittige mange, der kan være med. Det er bare med at nyde hver kamp, man kan få,« siger han.

Opgørene mod Tyskland er en del af den såkaldte EHF Euro Cup, der bedst kan betegnes som en træningsturnering.