Bo Spellerberg stod klar til at tage et straffekast - stedet fik han et to minutters udvisning.

Den specielle scene udspillede sig torsdag aften i lslutspilskampen mellem KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg.

Det skriver TV 2 Sporten.

Efter kampen forklarede Bo Spellerberg, hvad der var sket.

KIF Kolding København-veteranen fortalte, at episoden var relateret til en straffekast-situation i den anden ende af banen kort forinden. Her fik BSV straffekast, selv om banedommeren havde dømt frikast, og derfor spørger Bo Spellerberg så dommeren om, hvordan 'det kan lade sig gøre'.

»Så siger han, at jeg skal gå væk, og så siger jeg, at jeg skal skyde straffekastet. Da vi så er klar, siger jeg: 'Er vi klar?' ud til ham, der skal dømme, så jeg kan tage det. Og så giver han mig to minutter,« sagde Bo Spellerberg til TV 2 Sport..

På det tidspunkt i kampen var der 18 minutter tilbage, og KIF Kolding København var bagud med otte mål. Holdet tabte med 28-31 og missede dermed en plads i DM-semifinalerne.

Bo Spellerbergs forhold til de danske dommere er tidligere på sæsonen kommet i søgelyset, da han efter en kamp råbte 'hvor er I elendige, mand' til et dommerpar. Det kostede ham efterfølgende en spilledags karantæne.

Den 38-årige håndboldveteran synes ikke, at han bruger for meget tid på dommerpræstationerne i kampene.

»At jeg får den to-minutters udvisning, havde jeg ikke set komme. Der går det ud over mit spil, men jeg synes ikke, at det ellers præger mit spil,« sagde Bo Spellerberg.

Alle fire hold til medaljekampene er fundet. Det er Aalborg Håndbold og Skjern fra slutspilsgruppe 1 og GOG og Bjerringbro-Silkeborg fra slutspilsgruppe 2. Først efter søndagens sidste spillerunde vil det stå klart, hvordan holdene skal møde hinanden i DM-semifinalerne.