Christina Wildbork har været væk fra håndboldbanen siden august, og det er der en særlig grund til.

For den 23. august rev Ajax København-spilleren korsbåndet over i venstre knæ. En hård omgang, som har krævet et genoptræningsforløb, og først mandag aften fortalte hun om den grimme skade, der ramte hende under en pokalkamp mod Herning-Ikast.

»Jeg havde behov for, at det handlede om mig og ikke om, hvad alle andre havde behov for. Og heldigvis støttede Ajax op omkring det. De ville selvfølgelig gerne melde ud, at jeg var skadet, men det var min beslutning. Jeg havde brug for ro. Jeg er ikke god til, når folk har ondt af mig,« siger den 23-årige håndboldspiller med et smil til TV2 Sport.

Dagen hun kom til skade, var hun ikke selv i tvivl om, at den var gal. Hun hørte et smæld i knæet under kampen, forlod banen og dagen efter fik hun dommen af lægerne.

Korsbåndet var røget for anden gang i karrieren. Og netop fordi det ikke var første gang, det skete, valgte hun at trække stikket.

»Få dage efter blev jeg opereret, og jeg trak mig og havde brug for ro mentalt. Det er hårdt at se ens sæson smuldre i hænderne på én,« siger Christina Wildbork, der fortæller, at hun bliver klar i løbet af foråret efter at have trænet op til fem timer om dagen for at komme sig.

Det var i starten af 2018, at Christina Wildbork skiftede til Ajax København. Inden havde hun spillet for franske Le Havre, og da hun kom hjem til det danske, var det med en forventning om, hun skulle have en stor rolle.

Det satte skaden dog en stopper for, men skal Ajax København spille nedrykningsspil i midten af marts, melder hun sig klar til at kunne være med. Et kig på de sociale medier viser, at også her har der været meget stille fra Christina Wildbork, der har lavet meget få opslag på Instagram, siden hun blev skadet.