Henrik Møllgaard kan ende i et dillemma i Polen. Fruen er højgravid.
Henrik Møllgaard kan ende i et dillemma i Polen. Fruen er højgravid. Foto: Liselotte Sabroe

Den danske forsvarsklippe Henrik Møllgaard kan havne i lidt af et dillemma i EMs afsluttende fase. Mens Danmarks styrer mod en semifinaleplads i Polen, kan han blive tvunget til Danmark.

Det er heldigvis lykkelige omstændigheder, der kan 'komme i vejen' for den stærke forsvarsspecialist Henrik Møllgaard. Den langhårede viking, som til dagligt spiller i stjernespækkede Paris Saint-Germain, har en højgravid kone ventende hjemme i Danmark. Derfor har Møllgaard en lille bøn til sin bedre halvdel.

»Jeg håber ikke, hun føder. Jeg vil gerne lige have den sidste uge med, men vi er tæt på og derhenne, hvor der ikke er noget i vejen for at hun skulle føde. Vi er kun fire uger fra datoen. Men jeg vil gerne lige hjem først,« siger Henrik Møllgaard til DR Sporten.

Danmarks skjulte diamant - 1

Om Henrik Møllgaard må sige farvel til landsholdslejren og køre direkte i lufthavnen, har han ikke taget stilling til endnu. Den snak tager han først med fruen, hvis veerne begynder. Forhåbentlig bliver det først, når Danmark har sikret medaljer i det polske.

»Det håber jeg virkelig ikke, jeg skal tage stilling til. Det er lidt afhængigt af, hvordan det hele lige udarter sig. Men vi skal helst ikke ud i, at det sker på finaledagen. Den snak må vi tage, hvis det bliver aktuelt. Vi har naturligvis hele tiden vidst, at det kunne ske, men har valgt at sige, at så må vi tage snakken, hvis det er,« siger Henrik Møllgaard.

shorts

Henrik Møllgaard har da også rigeligt at se til i disse dage. Tirsdag aften gælder det kampen mod Sverige, mens tyskerne venter på onsdag.

Der spilles finale søndag. Forhåbentlig med Henrik Møllgaard i aktion.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.