Hans Lindberg har været med i de to første danske EM-kampe, mod Rusland og Montenegro.
Hans Lindberg har været med i de to første danske EM-kampe, mod Rusland og Montenegro. Foto: Liselotte Sabroe

Mindre en 24 timer inden første EM-kamp kom beskeden: Hans Lindbergs tyske klub, HSV, er gået konkurs. Men nu har en ny arbejdsgiver meldt sig på banen for den danske højre fløj.

En anden tysk klub har meldt sig interesseret i den danske landsholdsspiller. Og det er kun små 500 kilometer sydvest i forhold til Hans Lindbergs nuværende opholdssted i polske Gdansk, hvor den danske EM-trup holder til.

I den tyske hovedstad lige på den anden side af den tysk-polske grænse vil Füchse Berlin gerne skrive kontrakt med den 34-årige dansker.

Bredde er fundamentet til dansk EM-succesds

Det afslørede Bob Hanning, der er forretningsfører i klubben mandag aften på pressemødet efter Tysklands smalle sejr over Sverige ved håndbold EM.

»Ja, vi vil have ham. Men han har endnu ikke skrevet under,« lød det ifølge Handball-worlds.com fra Bob Hanning, der også har en ledende stilling i det tyske håndboldforbund.

Bob Hanning bekræftede også, at forhandlingerne med Hans Lindberg stadig er i gang, og at de er positive.

jsa

»Vi er ikke færdige med at tale det igennem. Jeg håber, at vi kan få ham på holdet. Han vil gerne til Berlin – det har jeg forstået på hans agent,« sagde Bob Hanning.

Hans Lindberg til træning med det danske landshold.

Hans Lindberg sagde søndag til BT om fremtidsmulighederne:

»Jeg kan kun sige, at fordi jeg har en del tilbud på hånden, er der også flere tilbud, som jeg har afvist med det samme, fordi det er uinteressant af den ene eller anden årsag.«

sdhsdghsd

Og:

»Der er ikke noget på plads endnu, men jeg er selvfølgelig selv interesseret i at få en afklaring så hurtigt som muligt. Og jeg regner med, det falder på plads under EM.«

Det er i øjeblikket inden andre danske spillere i Füchse Berlin, der holder EM-pause som nummer seks i den tyske Bundesliga.

Også den anden danske EM-spiller Casper U. Mortensen er ramt af konkursen i HSV. Det er også uvist, hvor han fremover skal spille.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.