Lyt til artiklen

Det igangværende coronavirus-udbrud får yderligere konsekvenser for dansk håndbold, der i weekenden afviklede sine elitekampe for tomme tribuner.

I kølvandet på regeringens udmelding i fredags har man i Divisionsforeningen besluttet at rykke håndboldherrernes Final4-stævne til 9.-10. maj.

Det store finalestævne skulle ellers have været afviklet i Herning i den kommende weekend, men nu må de fire deltagerklubber, tilskuere og tv-seere altså væbne sig med tålmodighed. Planen er dog fortsat, at Jyske Bank Boxen skal danne ramme om begivenheden.

Divisionsforeningen fortæller i en pressemeddelelse, at alle billetter, der er købt til weekenden 14.-15. marts, vil være gyldige til maj måneds finalestævne.

Peter Bredsdorff-Larsen, er cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg, der ved maj måneds Final4-stævne skal møde GOG i semifinalen.
Peter Bredsdorff-Larsen, er cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg, der ved maj måneds Final4-stævne skal møde GOG i semifinalen. Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Vi er naturligvis meget kede af, at det ikke bliver til noget i Jyske Bank Boxen i den kommende weekend, med de gener dette måtte medføre. Omvendt er vi glade for, at vi nu i tæt samarbejde med MCH, TV2, klubberne og DHF har fundet en løsning, der gør, at vi kan afvikle Final4 i maj,« citeres Divisionsforeningens direktør, Thomas Christensen, for at sige.

Finalestævnet har deltagelse af fire klubber. En lodtrækning har maget det således, at semifinaleprogrammet ser således ud:

# TTH Holstebro-Skanderborg Håndbold
# Bjerringbro/Silkeborg-GOG

Sidste år vandt Aalborg Håndbold pokalfinalen over Skanderborg Håndbold 28-27.