Det afslører Camilla Andersen, der var en af de mest markante skikkelser på 90'ernes kvindelige håndboldlandshold, i Se og Hør søndag.

»Ja, vi er gift,« sagde Charlotte Rust Pedersen, da Se og Hør mødte parret forleden ved premieren på filmen 'Mission: Impossible – Fallout' i CinemaxX på Fisketorvet i København.

B.T. har været i kontakt med Camilla Andersen, der fortæller, at parret blev gift tilbage i december 2016, og begrunder den sene omtale med, at pressen ikke var inviteret til brylluppet.

Parret er netop hjemvendt fra en tur til Grækenland i forbindelse med rejseselskabet Travel Sense, som Camilla Andersen er medejer af. Målet med turen var at kigge på hoteller, de ønskede at tilknytte selskabet.

Turen var noget præget af tumult grundet de mange skovbrande, der har hærget landet over sommeren.

Camilla Andersen har tidligere været gift med den norske håndboldkollega Mia Hundvin. Sportsparret gik fra hinanden i 2003.

Håndboldstjernen har også dannet par med Anja Andersen, men afslørede i 2015 i bogen 'Må jeg være fri', at hun også har haft drengekærester.

»Jeg var blandt andet kærester med kvindelandsholdets nuværende træner, Klavs Bruun Jørgensen,« fortalte Camilla Andersen dengang.

Camilla Andersen toppede sin håndboldkarriere gennem 90'erne og i starten af 00'erne.
Camilla Andersen toppede sin håndboldkarriere gennem 90'erne og i starten af 00'erne. Foto: Sara Gangsted
Vis mere