Her er BTs karakterer til de danske spillere og træneren i kampen mod Sverige, som sluttede 28-28 - et resultat, der betyder, at Danmark formentlig skal have mindst uafgjort mod Tyskland i den sidste kamp.

Niklas Landin

Fik blot reddet sølle to bolde i hele første halvleg. Kom på banen i kampens afgørende fase og viste klasse - men ikke nok.

4

Kevin Møller

Fik chancen fra start i anden halvleg, men tre redninger på 12 skud var ikke voldsomt imponerende. Blev hevet ud med 12 minutter igen.

02

Alexander Lynggaard

Ikke på banen.

UB

Mads Christiansen

Statistikken siger tre mål på seks skud. Det lyder ok, men hans manglende mod til at gå på mål blev en stor hæmsko for holdkammeraterne.

02

Mads Larsen

Leverede en fremragende første halvleg, men efter pausen fik han sammen med de øvrige danskere svært ved at holde niveauet.

7

Casper U. Mortensen

Venstrefløjen sendte sin første afslutning forbi mål og dækkede rigtig dårligt op. Mortensen er er set skarpere end ved dette EM.

00

Anders Eggert

Den sidste afslutning blev fra en meget spids vinkel, og den kan Eggert ikke bebrejdes. Bød ind med en godkendt indsats.

7

Rasmus Lauge

Fremtvang et straffekast i den korte tid, han var på banen. Men leverede også usikre aktioner i angrebet.

02

Jesper Nøddesbo

Brændte sit første skud, og han leverede generelt ikke på samme høje niveau som hidtil. Hverken i den ene eller anden ende.

02

Lasse Svan Hansen

Fik ikke alverden at arbejde med i den første halvleg, det blev til. Satte sikkert sin ene afslutning i kassen.

4

Hans Lindberg

Var sikkerheden selv fra højre fløj i den anden halvleg, han fik lov til at spille. Gjorde, hvad han kunne.

7

Henrik Møllgaard

Han havde svært ved at finde dommerlinjen og endte med at ryge ud med et rødt kort efter tre udvisninger. Alle tre var dog ikke efter bogen.

4

Henrik Toft Hansen

Kæmpede bravt inde i forsvaret. Var ligeledes god i screeningsspillet, da Sverige gik højt på Hansen og Mensah fra kampens start.

4

Mikkel Hansen

Selvom der var stor opmærksomhed fra svenskerne på ham, fik han sat fem mål ind på syv skud. Vanligt fremragende i assist-spillet.

10

Michael Damgaard

Hans eksplosivitet, speed og skudarm bliver mere og mere vigtigt for Danmark. Manglende coolness i slutfasen trækker ned.

10

Peter Balling

Ikke på banen..

UB

Gudmundur Gudmundsson

Gamblede og holdt Mikkel Hansen på bænken i store dele af anden halvleg. Det gav ikke gevinst. Og hvorfor kun en timeout i anden halvleg?