Aalborg Håndbold har indkaldt til pressemøde onsdag - med vigtigt nyt om det fremtidige samarbejde med den danske superstjerne Mikkel Hansen. 

Ifølge B.T.s håndboldkommentator, Johnny Wojciech Kokborg, kan der meget vel blive skrevet dansk sportshistorie på pressemødet, der finder sted i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg klokken 12.30 onsdag.

»Der ligger en bombe og lurer. Et af de sandsynlige scenarier er desværre, at Mikkel Hansen stopper karrieren efter OL. Det skal understreges, at det er spekulation fra min side - men det sandsynliggøres af, at Mikkels rolle både på landshold og på klubplan er blevet mere og mere marginaliseret det seneste år.« 

»Og så vil et OL i hans anden hjemby, Paris, være en smuk sløjfe på en helt igennem enestående karriere.«

Foto: Odd Andersen/AFP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Det kan - ifølge B.T.s håndboldkommentator - også være et scenarie, hvor Mikkel Hansen og Aalborg Håndbold går hvert til sit efter sæsonen. Det er aldrig blevet det match, som begge parter havde drømt om. 

»Og så er spørgsmålet, hvad den næste destination for superstjernen bliver. På rygteplan i håndboldmiljøet er den storsatsende 1. divisionsklub HØj blevet nævnt som mulig ny destination for Hansen. Men det er - ifølge B.T.s oplysninger - ikke i spil.«

»Under alle omstændigheder - der er taget tilløb til en historisk dag i Aalborg.«

Mikkel Hansen har kontrakt med Aalborg Håndbold frem til sommeren 2025.