Det lignede længe endnu en voldsom nedtur for det danske stjernemandskab, men Mikkel Hansen og tropperne vendte det hele på hovedet og vandt 31-26 over Pick Szeged.

Herunder får du B.T.s dom over Champions League-kampen: 

Hatten af for Landins svenske reserve Fabian Norsten.

For den 23-årige svensker viste med en række utrolige redninger, hvordan man vender en håndboldkamp på hovedet.

I slutfasen var han en mur, som de ungarske skytter ikke kunne trænge igennem.

Mon ikke Hansen, Møllgaard og co. hylder Norsten en ekstra gang i aften.

Én redning = én stjerne.

Det var ikke Niklas Landins kamp, for den danske landsholdsstjerne kunne slet ikke få lapperne på de ungarske skud.

Efter 20 minutter havde træner Stefan Madsen fået nok, og så blev Landin pillet ud.

Fra bænken kunne han se målmandskollega Fabian Norsten redde et par vigtige forsøg i kampens slutfase, der var meget afgørende for Aalborgs sejr.

Det lignede et hold, der stadig havde weekendens pokal-skuffelse mod GOG dybt siddende i kroppen.

Aalborg-stjernerne virkede totalt modløse og blev fuldstændig mast af ungarernes fysik i starten af kampen, og så var de pludseligt bagud med fem mål.

Hjemmeholdet kom bedre med som kampen skred frem og fik endelig udlignet til 20-20 midt i anden halvleg, men fornøjelsen var kort.

Aalborg gav dog ikke op, og så kunne Mikkel Hansen bringe danskerne foran på straffekast ti minutter før tid. Derfra så Aalborg sig ikke tilbage.

Det ville han absolut ikke finde sig i!

Et kvarter før tid blev landsholdsprofilen Henrik Møllgaard udvist i to minutter, netop som Aalborg havde fået udlignet. Forsvarsstjernen nedlagde en ungarsk modstander, og så var det ud.

Møllgaard – og flere holdkammerater – brokkede sig højlydt og fægtede med armene mod dommerparret. Og så mod repræsentanterne ved dommerbordet, mens spillet fortsatte uden ham.

Det ændrede naturligvis ikke dommernes beslutning. Og mens Møllgaard sad ude, mistede Aalborg igen kontakten med Pick Szeged for en stund.

Det var en lettelse af de helt store. Det er der ingen tvivl om.

Og det var til at fornemme på hjemmepublikummet, der efter kampen hyldede Aalborg-spillerne for det vilde comeback mod Pick Szeged.

Efter den enorme skuffelse og nederlaget i pokalfinalen mod GOG i weekenden, var sådan en sejr her lige præcis, hvad Aalborg havde brug for.

Stefan Madsen kan ånde lettet op.