Aalborg var på vej mod en sikker sejr over PSG, da danskerne faldt fra hinanden, og Mikkel Hansen dummede sig. Det endte med en ydmygelse i slutminutterne.

PSG vandt 32-30 over Aalborg. Herunder får du B.T.s dom over kampen:

Niklas Landin har tidligere i sæsonen været frygtindgydende overlegen i Champions League.

Helt på det niveau var den danske stjerne ikke mod PSG, men Landin leverede flere kongeredninger.

Især pillede han pynten af den franske storskytte Elohim Prandi, der storspillede da PSG vandt seneste opgør. I dag brændte han flere gange på Landin.

Han vandt desuden duellen med kollegaen Jannick Green i modsatte ende. Men Green kan være ligeglad, for PSG vandt kampen.

Dét øjeblik satte tonen for hele Mikkel Hansens aften.

I allerførste minut brændte superstjernen et straffekast på landsmanden Jannick Green.

Og det blev aldrig Hansens aften. Angrebsfejlen ved 28-28 fire minutter før tid, og fumlefejlen 90 sekunder senere ved 28-30 satte prikken over i'et i Hansens ilde præstation.

Vi forventer langt, langt mere til EM om en måned, Hansen!

De har ventet i månedsvis på netop dét øjeblik, der indtraf torsdag aften i Gigantium.

Hele arenaen rejste sig op, jublede og klappede, da stortalentet Thomas Arnoldsen blev skiftet ind efter godt et kvarter.

Siden sit skifte i sommer har den 21-årige superstjerne i svøb siddet på sidelinjen, fordi han både fysisk og mentalt var nedslidt.

Men endelig var Arnoldsen, der i sidste sæson fik landsholdsdebut, tilbage på banen. Og det var tydeligvis et længe ventet øjeblik. Da han bragte Aalborg foran med tre mål ti minutter før tid lettede taget i Gigantium.

Man nåede i et kort øjeblik at tænke det værste.

For da Mikkel Hansen bragede sin anden scoring i nettet, faldt han samtidig til gulvet og skjulte ansigtet bag sin arm.

PSGs Luka Karabatic var gået meget hårdt til Hansen – som alle PSG-spillerne i øvrigt gjorde i kampen. Det måtte ikke være noget slemt så kort tid før EM.

Den danske superstjerne kom heldigvis på benene igen, og så fik dommeren ellers at vide, hvad Mikkel Hansen syntes om franskmændenes aggressivitet.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vis mere

Den rødklædte maskine buldrer afsted uden problemer i den danske liga, hvor der venter tre kampe i december inden landsholdspausen på grund af EM-slutrunden i januar.

Men det er forventeligt.

Torsdag var Aalborg foran med 28-24, inden det totale kollaps indtraf. Gæsterne scorede SYV(!) mål i træk – blandt andet på grund af grumme fejl af Mikkel Hansen.

Men Aalborg er trods nederlaget stadig nummer to i gruppen. PSG er bare lukket ind i varmen i kampen om top to og avancement til kvartfinalen.