De fik to point på kontoen. Men der er godt nok meget at tale om i den danske lejr efter den snævre sejr over Ungarn.

Det var med kniven for struben endnu engang. Sådan er det i alle mellemrundekampe.

Danskerne startede lidt vaklende men fik i første halvleg lidt ro på og var foran med to ved pausen. Så skruede Ungarn op for blusset, mens danskerne virkede meget famlende.

De var bagud store dele af anden halvleg, men de kæmpede sig tilbage og vandt med 29-27. Uhyre vigtige to point til den danske mellemrundekonto og stærkt kæmpet. Men puha, den må stadig give panderynker.

Hvad i alverden foregår der? Det er noget af en rutsjebane, Jesper Jensens mandskab har sendt os på disse dage. Ligeså sikkert det så ud i store dele af kampen mod Sverige, ligeså vaklende spillede Danmark mod Ungarn. Forsvaret kunne slet ikke lukke ordentligt ned, mens der blev lavet lidt for mange fejl i angrebet. Skarpheden manglede. Og kynismen. Det var i første halvleg tydeligt at se, Danmark egentlig var det bedste hold på banen, men det blev alt for sløset, og de gjorde det for svært for sig selv. Det var ikke godt nok – men heldigvis fik danskerne to point. Vigtigt, vigtigt, vigtigt!

Det var ikke målmændenes dag i dag. Men er der nogen, landsholdet nok skal takke ekstra i aften, er det Althea Reinhardt. For med blot to minutter igen leverede hun kampens allervigtigste redning, da hun pillede en afslutning og sørgede for, Ungarn ikke udlignede.

I stedet løb Danmark ned i den anden ende og kunne bringe sig foran med to. Hvor var det uhyre vigtigt for at holde liv i de danske medaljedrømme. Tak, Althea! Den der … den var verdensklasse. I hvert fald blev den altafgørende.

Kroatien venter. Der skal bare to point på kontoen i den kamp. Der er absolut intet at rafle om. Og så har Jesper Jensen nok en ting eller to, han lige skal arbejde med fredag, inden den kamp skal spilles lørdag.

De har i landsholdslejren talt meget om den sikre base, og den skal de have fundet tilbage til i en hulens fart. For ellers kan det blive rigtig skidt mod både kroaterne og Norge.

Det sagde meget om dagens kamp, at det var en spiller fra Ungarn, der på trods af nederlaget blev 'kampens spiller'. Men som sagt – Danmark fik point. Så må de arbejde videre i morgen.