Sikke en bronze-finale. Og sikke et drama. 

For mens Team Esbjerg fik bøllebank i første halvleg mod Györ, gav Jesper Jensens mandskab ikke op.

Bagud med ni mål åd de sig tilbage i kampen. Pludselig stod det helt lige, spændingen var i top, men det lykkedes ikke for danskerne at lukke kampen, og i stedet vandt Györ med 28-27.

Herunder kan du læse B.T.s dom over kampen:

Landsholdsstjernen gjorde det onde ved sin gamle klub. Hun viste endnu en gang, hvorfor hun er blandt de bedste i verden. Da uret rundede 20 minutter, stod der et øjeblik 70 (!) i redningsprocent. 

Toft var ustoppelig og gjorde livet ufatteligt surt for det danske mandskab. Og så blev hun da også lige noteret for et mål. Ren verdensklasse. 

Ikke lige så prangende i anden halvleg, hvor Esbjerg steppede op, men hun fik heller ikke meget hjælp af sit forsvar. Hendes første halvleg var med til at sørge for, at forspringet var så tilpas stort, at Esbjerg ikke kunne hente det sidste.

Det var bestemt ikke en let start, hun fik på kampen. Tre afslutninger, tre lige så store afbrændere på et tidspunkt, hvor Team Esbjerg havde det svært. 

Startede anden halvleg med en udvisning og fik endnu en på et kritisk tidspunkt, da Esbjerg var ved at æde sig ind på Györ. Den kunne være gået til flere, for de havde det svært i defensiven i perioder.

Av, av, av. Den første halvleg var bestemt ikke god for Team Esbjerg, der hurtigt kom på bagkant. Enormt ærgerligt for Jesper Jensens mandskab, der ellers har spillet en flot turnering. 

Der var mange gode øjeblikke i semifinalen, hvor det gik galt til sidst, men i bronzekampen mod Györ kom de i den grad på hælene.

De to halvlege var dog som nat og dag, for efter pausen åd det danske mandskab sig lige så stille ind i opgøret, som de i den grad fik pustet liv i igen. 

Desværre manglede det allersidste, og de må ærgre sig helt vildt over, de ikke kom ud med det udtryk fra start. For så kunne det have set helt anderledes ud.

Det så sjovt ud, da Mette Tranborg nærmest i ægte Twister-stil faldt oven på Anne Mette Hansen, men på nærmest mirakuløs vis undgik hun at ramme sin landsholdskollega i hovedet. 

Det så en smule voldsomt ud, men det var ikke værre, end at de to lige kunne give hinanden en highfive og grine af den lidt spøjse situation. De kender hinanden godt, de to, og der var heldigvis ingen sure miner. 

Jesper Jensen nævnte det allerede efter den tabte semifinale. Det er DM-guldet, der for alvor tæller i Esbjerg, der kan blive mestre torsdag mod Odense Håndbold.

Men de kan tage meget med fra kampen i dag. Fra ikke at få et ben til jorden i første halvleg mod Györ, der i første halvleg spillede danskerne ud af MVM Dome, til at kæmpe sig hårdt tilbage efter at have været bagud med ni mål.

Pludselig stod det lige i Ungarn, for Team Esbjerg var i den grad vågnet og bød Györ op til dans. Men de kunne ikke sætte sidste dødsstød ind, og det endte med et nederlag.