Der var ingen slinger i valsen denne gang for Odense, der vandt anden DM-semifinale mod Herning-Ikast med 30-24.

Det er vist, hvad man kalder en revanche! Odense tog styringen fra start, men på forunderlig vis var holdene næsten lige ved pausen. I anden halvleg skruede gæsterne tempoet i vejret og satte en tyk streg under, at fiaskoen i første semifinale var en engangsforestilling.

Nu venter den tredje og altafgørende semifinale lørdag i Odense. Det bliver en gyser!

Herunder kan du se B.T. Odenses karakterer til Odense-spillerne.

Åh ha nej, ikke igen! Fem minutter før tid måtte landsholdsstjernen gå grædende fra banen efter endnu en bold i hovedet. Hun kom ellers flyvende fra start og lukkede helt ned for både Emma Friis og Ingvild Bakkerud, og vandt sikkert keeper-duellen i første halvleg, selvom hjemmeholdet fik mere held med at få boldene forbi Reinhardt inden pausen. I anden halvleg fortsætte hun på højt niveau, indtil hun måtte udgå.

Uden for bedømmelse.

Det blev ikke til meget spilletid, men svenskeren tog én strafferedning i tre forsøg.

Den lille japaner var træfsikkerheden selv ude fra højrefløjen, hvor hun på fornem vis udnyttede de chance, hun fik tildelt.

Lagde godt ud med mål og et boldtyveri af første klasse, men så brændte fløjraketten ud og sendte en kontrachance langt forbi målet. Det blev for meget for Kirkely, der sendte Freja Cohrt på banen lige før pausen, og hun spillede resten af kampen.

Housheer viste igen sin orange power, da hun hamrede kasse ind efter kasse og samtidig var kølig på straffekast i mere end et forsøg. Der var forbiere indimellem, men den hollandske bagspiller bar Odense på sine skuldre til en tredje semifinale på lørdag. Kan hun træde i Lois Abbinghs fodspor og bære de orange hele vejen til guldet?

Freja Cohrt hævede niveauet på Odenses venstrefløj, da hun erstattede Bo Van Wetering, og hun udnyttede de fleste af sine chancer.

Kaptajn Larsens forsvar startede godt. Hun vidste, det var alt eller intet, hvis hun skal slutte karrieren med endnu en DM-finale. Odense-ikonet viste vejen, og nu venter en gyser af en tredje DM-semifinale.

Åhh nej! Det så ikke godt ud! Midt i en angrebsfinte faldt hollænderen til gulvet og tog sig til sit venstre knæ, inden hun måtte bæres fra banen af Rikke Iversen og fysioterapeut Anja Greve, der behandlede Nusser på sidelinjen tidligt i første halvleg.

Aardahl var en af de få Odense-spillere, der kunne kigge sig selv i spejlet efter første semifinale, men i kamp to spillede den norske stregspiller ikke meget. Kun når der var brug for to stregspillere, kom hun på banen.

Den danske landsholdsspiller er fortsat ikke flyvende efter den skade, hun pådrog sig til VM i december. Men den bold, hun krøllede op i hjørnet lige i starten af anden halvleg, lignede Rej, som vi kender hende. Det virkede til, at den hammer pustede nyt liv i playmakeren.

Landsholdsprofilen havde ualmindeligt svært ved at udnytte sin gennembrudsstyrke i første del af kampen, og hun lavede også flere tekniske fejl, men pludselig vågnede Højlund op og satte flere scoringer i kassen. Hun diskede samtidig op med en god håndfuld assists til medspillerne.

Stregspilleren var kampklar fra start og ikke sen til at komme i en kontrovers med hjemmeholdets Bakkerud. Iversen havde godt styr på HIHs norske skarpskytte og var selv træfsikker i angrebet.

Herning-Ikast spillede Kirkelys tropper dårlige i første semifinale, men mestertræneren havde fået styr på sagerne i mellemkampstiden. Især efter pausen satte Odense turbo på, og så blev HIH sat af.