Flere af landets topklubber har haft snøren ude efter Cornelius Kragh fra Nordsjælland Håndbold, men BT kan nu afsløre, at det bliver Skjern, som sikrer sig den talentfulde playmaker fra næste sæson.

Ifølge BTs oplysninger har Skjern måttet kæmpe med KIF Kolding København, HC Midtjylland og Århus Håndbold om Cornelius Kraghs gunst - og efter et længere forløb er det altså nu endt med at blive vestjyderne, som har vundet kampen om det 21-årige stortalent, der i denne sæson blev nummer tre på topscorerlisten i håndboldligaen med 150 mål i 26 kampe.

Cornelius Kragh er sammen med resten af Nordsjælland blevet fritstillet, efter klubben rykkede ned i 1. division efter nogle meget dramatiske nedrykningskampe mod Tønder, og derfor slipper Skjern for at skulle betale en overgangssum.

Nordsjælland havde håbet på, at Cornelius Kragh kunne overtales til endnu en sæson i klubben, men de var altså ikke i stand til at konkurrere med det langt højere niveau, der venter i Skjern, hvor Kragh vil tilføre noget bredde i bagkæden, som har været meget smal i denne sæson. Det har blandt andet været tydeligt i slutspillet, hvor Skjern har skuffet stort og ligger til at misse semifinalerne før sidste spillerunde.

Cornelius Kraghs agent, Arnar Freyr Theodórsson, vil dog hverken be- eller afkræfte, at playmakerens fremtid ligger i Skjern.

»Der er ikke truffet nogen beslutning om hans fremtid endnu. Vi har været i dialog med flere klubber, og vi regner med, at der snart er en afklaring. Udover det har jeg ikke yderligere kommentarer,« siger Arnar Freyr Theodórsson.

BT har været i kontakt med Skjern-formand Carsten Thygesen, men han har ingen kommentarer til historien.