Jesper Nøddesbo knokler i øjeblikket på livet løs i den danske EM-lejr, men sideløbende kører der et større spil om den rutinerede danske stregspillers fremtid på klubplan.

Nøddesbo er nemlig røget ud i kulden i mægtige Barcelona, hvor han har spillet siden 2007. Den spanske storklub har igangsat en foryngelsesproces på holdet, og det er blandt andet gået ud over 35-årige Jesper Nøddesbo, der har tilbragt størstedelen af tiden på bænken i de seneste par måneder.

Derfor spekuleres der nu i, at Jesper Nøddesbo er på vej væk fra Barca, selv om han har kontrakt til sommeren 2018, og stregspilleren har selv båret brænde til bålet ved at bekræfte, at han har fået en henvendelse fra HC Midtjylland.

Men nu kan BT afsløre, at KIF Kolding København også har set sig varm på muligheden for at få stregspilleren til klubben. De danske mestre er ifølge BTs oplysninger også i kontakt med Nøddesbo-lejren, men der er endnu ikke kommet et konkret tilbud på bordet.

Hovedpersonen selv vil dog ikke bekræfte flirten med klubben, som han spillede i, da den bare hed KIF Kolding, men han erkender, at det lyder interessant:

»Med min historik med Kolding vil det selvfølgelig altid være en spændende mulighed, men jeg har ikke nogen kommentarer til, om der er kontakt. Helt overordnet undersøger jeg mine muligheder, men jeg er stadig på kontrakt i Barcelona, og det er det, jeg forholder mig til.«

KIF-direktør Jens Boesen vil heller ikke for alvor kommentere kontakten til landsholdsspilleren:

»Jesper har været hos os før, og det er klart, at skulle det blive en mulighed, at han har lyst til at spille for os, når han vil tilbage til Danmark, er vi selvfølgelig interesseret i det. Andet end det kan jeg ikke sige lige nu«.

Ud over interessen fra Danmark har også et par franske klubber kig på Jesper Nøddesbo. Endelig spøger også den tyske storklub THW Kiel i kulissen efter René Toft Hansens knæskade, der sætter ham ud af spillet i de næste otte-ni måneder. Tidligere på sæsonen blev den anden Kiel-stregspiller, Patrick Wiencek, alvorlig skadet, og derfor står de tyske mestre nu akut og mangler kvalitet på stregen, og her bliver Nøddesbo altså nævnt som en mulig løsning.