Skjern havde ikke tabt en eneste af sæsonens første seks kampe i den bedste danske håndboldrække inden lørdagens udekamp mod Bjerringbro-Silkeborg (BSV).

Men BSV fik sat en effektiv stopper for Skjerns ubesejrede stime med en hjemmesejr på 26-19.

Sådan så udfaldet ikke ud til at ende i første halvleg, hvor Skjern var godt med i kampen.

BSV havde især problemer med at stoppe Skjerns stærke stregspillere Bjarte Myrhol og Christoffer Cichosz, som tilsammen fik scoret en håndfuld mål i første halvleg.

Holdene kunne derfor gå til pause ved stillingen 13-13.

I anden halvleg skruede BSV tempoet i vejret, og Skjern virkede møre med onsdagens pokalnederlag ude mod TTH Holstebro i benene.

BSV-spilleren Rasmus Jensen stødte sammen med en af dommerne i anden halvleg, og det forhindrede et kontrastød.

Men ud over det var BSV ikke udsat for megen modgang, og Skjern magtede ikke at svare igen på hjemmeholdets mange scoringer.

Landstræner Nikolaj Jacobsen var i øvrigt til stede i hallen for at se de mange danske landsholdsspillere fra tætteste hold.

Mors-Thy vandt tidligere lørdag med 28-27 ude over Århus Håndbold.

I de øvrige kampe vandt Aalborg Håndbold 29-25 hjemme over Ribe-Esbjerg, mens GOG vandt 32-22 hjemme over Sønderjyske.

Endelig spillede KIF Kolding København 27-27 på hjemmebane mod Tønder.

GOG fører rækken med 13 point efter otte kampe. BSV indtager andenpladsen med 12 point efter otte kampe, mens Skjern har 10 point efter syv kampe.