BSV var foran med tre mål ved pausen mod Tatran Presov, som kæmpede sig tilbage i anden halvleg og vandt.

Bjerringbro-Silkeborg havde ikke tabt en håndboldkamp, siden holdet 22. september var en tur i Slovakiet, hvor Tatran Presov vandt en Champions League-kamp med to mål.

BSV har siden det nederlag spillet 12 kampe i træk i alle turneringer uden et eneste nederlag.

Søndag var Tatran Presov så en tur i Silkeborg, og her gentog slovakkerne bedriften og besejrede danskerne.

Det endte med en kneben sejr på 30-29 til slovakkerne, som var heldige i de sidste sekunder af kampen.

Her troede BSV-backen Nikolaj Øris Nielsen, at han havde udlignet til 30-30, men han havde akkurat overtrådt, hvilket var korrekt set af de tyske dommere.

Der var flere Tatran Presov-spillere liggende inde i feltet i den kaotiske situation, men ifølge dommerne havde de ikke indflydelse på spillet.

Dermed blev en lidt for lang tå hos Nikolaj Øris Nielsen afgørende, og slovakkerne kunne rejse hjem med begge point.

BSV, som havde vundet fem Champions League-kampe i træk, mistede dermed i denne omgang muligheden for at gå videre fra gruppespillet. Det havde krævet en sejr på tre mål.

Trods nederlaget er BSV fortsat med i kampen om at gå videre som et af de to bedste hold i gruppen.

Både Tatran Presov, BSV og Sporting har 12 point efter 8 kampe, og det er kun to ud af de tre mandskaber, der kan gå videre.

BSV kan ærgre sig ekstra over nederlaget, da holdet anført af stregspilleren Michael V. Knudsen var foran med 17-14 ved pausen.

Men den føring blev smidt lynhurtigt væk i anden halvleg, hvor slovakkerne udlignede til 17-17.

Det blev ikke nemmere, da BSV's rutinerede stregspiller Jesper Nøddesbo modtog et direkte rødt kort for en klodset tackling seks minutter efter pausen, hvorefter Tatran Presov udlignede til 18-18.

Slovakkerne bragte sig senere foran 28-26, men BSV fik udlignet til 28-28.

BSV's forsvarsspecialist Klaus Thomsen fik en to minutters udvisning med lidt over tre minutter tilbage, og så var det for alvor op ad bakke for BSV, der kom bagud 28-29.

Mads Øris Nielsen udlignede for hjemmeholdet til stillingen 29-29, men udeholdets ustyrlige kroat Bruno Butorac sørgede med sin niende scoring for sejren på 30-29.