Mors-Thy må fortsat se langt efter sit første point i Herre Håndbold Ligaen efter et nederlag ude til BSV.

Silkeborg. Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg (BSV) spillede sig tirsdag aften op på andenpladsen i Herre Håndbold Ligaen.

Det skete med en sikker sejr på 27-23 hjemme over Mors-Thy Håndbold, der har fået en forfærdelig begyndelse på sæsonen med fem nederlag af fem mulige.

BSV, der har syv point for samme antal kampe som Mors-Thy, grundlagde sejren i første halvleg, der endte 18-11 til hjemmeholdet.

Mors-Thy kom foran 2-1, men så var det slut med gæstfriheden fra BSV, der bragte sig foran 10-5, inden det altså endte med en pauseføring på syv mål.

I anden halvleg var Mors-Thy i færd med et comeback, men tættere på end stillingen 18-21 og senere 23-26 kom holdet ikke.

TTH Holstebro topper Herre Håndbold Ligaen med otte point efter fire sejre i fire kampe, og lige efter følger altså BSV med syv point.