Frustrationer over dommerne lyste ud af Sebastian Skube både under og efter slutspilskampen mod GOG.

»Hvis dommerne har så meget indflydelse på kampen, så skal man sige det,« siger Sebastian Skube to dage efter kampen til B.T Sport.

Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen får næppe gode anmeldelser fra den slovenske playmaker efter mandagens slutspilskamp mellem BSV og GOG i Jysk Arena.

Efter at have sovet på hændelserne, så ville Skube ønske, at han havde reageret anderledes i kampens hede. Men man får ham ikke til at ændre hans kritik.

Sebastian Skube var ikke tilfreds, da han blev udvist i 2 minutter i slutspilskampen i mandags.
Sebastian Skube var ikke tilfreds, da han blev udvist i 2 minutter i slutspilskampen i mandags. Foto: Henning Bagger
Vis mere

En dommerkendelse fik den slovenske playmaker til at kaste sig ned på halvgulvet i afmagt i første halvleg. Forholdet til dommerne blev ikke bedre, som kampen skred frem.

»De dømmer skridt mange gange, hvor jeg kun laver to skridt. Det kommer til at betyde meget for vores spil, for det er mig, som skal vinde duellerne og skabe overtalssituationerne,« siger han og fortsætter:

»Det er ikke godt nok, at dommerne laver så mange fejl i sådan en vigtig kamp. Hvis en spiller laver så mange fejl i en kamp, så bliver han sat på bænken, men det gør dommerne jo ikke,« siger han.

Raseriet var dog aldrig personlig rettet mod dommerne. Men den 32-årige playmaker havde et vigtigt budskab med sine store armbevægelser.

»Jeg ville gerne fortælle, at vi ikke spiller for sjov. For nogle spillere er det hele vores liv,« siger Skube, som kan fejre fem års jubilæum i den midtjyske klub til sommer.

Sloveneren har dog ikke helt tabt modet efter et-målsnederlaget til fynboerne, som nu har sikret sig en semifinaleplads.

»Det er ikke et spørgsmål, om vi kan nå semifinalen, det skal vi. Vi er et hold med mange profiler og stjerner, så det vil være en stor skuffelse, hvis vi ikke klarer det,« siger han.

BSV har fem point efter tre kampe i slutspilsgruppen, som føres af GOG. Næste kamp for midtjyderne er mod Århus Håndbold 7. maj.