Magnus Saugstrup blev ramt af en knæskade, da Magdeburg søndag slog Kiel i den tyske pokalturnering.

Den seneste uge har været lidt af en rutsjebanetur for Magnus Saugstrup.

Sidste søndag vandt han VM med Danmark, og nu står han formentlig over for en længere skadespause.

Søndag blev han således ramt af en knæskade til sidst i kampen, da han sammen med holdkammeraterne i Magdeburg besejrede THW Kiel i kvartfinalen i den tyske pokalturnering efter forlænget spilletid. Niklas Landin kom i situationen over og trøstede sin holdkammerat på landsholdet, som du kan se i videoafspilleren øverst i artiklen.

Magnus Saugstrup har spillet for Magdeburg siden 2021. (Arkivfoto). - Foto: Andreas Gora/Ritzau Scanpix
Magnus Saugstrup har spillet for Magdeburg siden 2021. (Arkivfoto). - Foto: Andreas Gora/Ritzau Scanpix
Vis mere

TV 2 Sport skriver, at Saugstrup blev ramt af et vrid i knæet og fik behandling.

»Vi måtte betale en forbandet dyr pris for at gå videre,« siger Magdeburg-træner Bennet Wiegert til det tyske medie Sport1.

»Jeg kan ikke forestille mig andet, end at 'Saugi' i bedste fald misser 10-12 kampe. Det er en hård pille at sluge efter en forlænget spilletid, vi ikke skulle være endt i.«

Det var takket være en udligning af Saugstrups landsholdskollega Magnus Landin på straffekast, at Kiel fik sendt kampen ud i forlænget spilletid.

Magnus Saugstrup skiftede til Magdeburg fra Aalborg Håndbold i 2021 og var i sidste sæson med til at vinde det tyske mesterskab med klubben.

To gange – i 2021 og i år – har han været med til at vinde VM med Danmark, ligesom han var en del af landsholdet, da det blev til OL-sølv i 2021.