Bjerringbro-Silkeborg har været alt andet end flyvende i denne sæson og måtte tage til takke med fjerdepladsen i sin slutspilsgruppe og var derfor langt fra en plads i semifinalen. I jagten på at forstærke truppen frem mod næste sæson har klubben nu hentet en profil hos konkurrenterne KIF Kolding København. 

Det er venstrefløjen Stefan Hundstrup, der de næste tre år skal tørne ud for Bjerringbro-Silkeborg. 

- Jeg glæder mig rigtigt meget til skiftet og ser Bjerringbro-Silkeborg som en titelkandidat på samme niveau som KIF Kolding København næste år, siger han til klubbens hjemmeside.

Bjerringbro-Silkeborgs kommende cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen, glæder sig til at byde klubben Stefan Hundstrup, der flere gange har været inde omkring det danske landshold, velkommen:

- Vi har været heldige, at det også på venstre fløj har kunne lade sig gøre at supplere med en rigtig dygtig håndboldspiller. Jeg kender Stefan som en rigtig god fyr og som en rigtig dygtig håndboldspiller, som har gode muligheder for at udvikle sig yderligere, siger han og fortæller samtidig, at Hundstrup åbner helt nye muligheder i forsvaret:

- Med offentliggørelsen af vores to nye playmakere bliver det vigtigt, at Stefan Hundstrup kan bidrage med sine forsvarsmæssige kvaliteter i offensive formationer. Det giver os mulighed for at have vores playmakere, der er dygtige kontraspillere, med i forsvaret.

Stefan Hundstrup var en del af det hedengangne AG København. Siden 2012 har han tørnet ud for KIF Kolding København.