Ny baby på vej.

Det norske landshold oplever for tiden et sandt baby-boom, og ved sidste EM var Camilla Herrem, Sanna Solberg og Kari Brattset Dale fraværende på grund af de lykkelige omstændigheder.

Nu 32-årige Veronica Kristiansen var heller ikke med ved efterårets slutrunde, men i hendes tilfælde var der ikke meldt noget ud om årsagen.

I dag står det så klart, at landsholdet må klare sig uden hende i lidt længere tid. Familien tæller tæller nu en hund, to voksne - og snart en baby.

»Jeg er meget glad for at kunne offentliggøre graviditeten nu, det har været lidt svært at holde på hemmeligheden på det seneste,« siger hun og suppleres af landstræner Thorir Hergeirsson:

»Vi i trænerteamet er meget glade for nyheden og ønsker Vikki og Adam tillykke og ønsker dem held og lykke fremover. Vi ved, at hun har planer om at vende tilbage til tophåndbolden og komme på landsholdet igen - når hun er klar til det,« siger landstræneren.

Bagspillleren har vundet VM og EM, og på klubplan har hun også vundet Champions League med Gyør, hvor hun i dag er holdkammerater med danskerne Anne Mette Hansen, Line Haugsted og Sandra Toft.

Før det var hun i FCM, som i dag hedder Ikast Håndbold.