I en ny bog afslører den tidligere håndboldstjerne, Anja Andersen, at forholdet til sin far, Keld, var meget anstrengt i ungdommen.

Anja Andersens opvækst i Nordjylland var svær for den nu 47-årige eks-håndboldspiller.

I sin nye bog 'Det er aldrig for sent at blive den man er', der udgives af JP/Politikens Forlag, fortæller Anja Andersen åbent om det svære forhold til faderen, der var altdominerende i familiens dagligdag. Det skriver Jyllands-Posten.

»Jeg er vred på min far, som skal beskytte mine søskende og mig, men i stedet skælder os ud. ”Det er uretfærdigt!” tænker jeg. Jeg bliver så vanvittig rasende, at jeg føler mig som en gryde, der er ved at koge over,« fortæller Anja Andersen i bogen ifølge Jyllands-Posten.

Far og datters anstrengte forhold stod på gennem Anja Andersens karriere som spiller og træner i Slagelse, hvor Keld Andersen arbejdede som massør, mens datteren var cheftræner i klubben.

Det gik dog op for Anja Andersen, at hun selv havde været på samme måde over for sin far, som hun selv følte, han havde været over for hende. På en ferie i Sydfraknkrig konfronterede hun faderen med, at hun forsøgte at imponere ham med sine bedrifter.

»Jeg ved, at han elsker mig. Der var helt klart bare mere kærlighed, når jeg havde præsteret noget, som virkelig kunne gøre ham stolt,« skriver Anja Andersen ifølge Jyllands-Posten.

BT bringer et længere uddrag fra Anja Andersens nye bog i avisen mandag.