Normalt står han på sidelinjen på den største scene som verdensmester.

Men i påsken var rammerne nogle lidt andre for den danske landstræner Nikolaj Jacobsen.

Håndboldstjernen var nemlig afsted til påskestævnet AGF Cup med sin søn Linus' U15-hold, hvor han hjælper til som træner.

Og flere har hyldet landstræneren på sociale medier for at tage sig tid til de mange unge fans, der hev og flåede i ham. Og ikke mindst for at tage nogle nætter på en luftmadras i et skolelokale. Langt fra VM-guldets pomp og pragt.

Landstræneren klarede nætterne på luftmadrassen uden problemer.
Landstræneren klarede nætterne på luftmadrassen uden problemer.
Vis mere

»Jeg købte en luksusudgave, så det gik fint. Det var kun to dage. Luftmadrassen var rigtig god,« griner Nikolaj Jacobsen, da B.T. fanger ham.

»Den største forskel på det og landsholdet, hvor jeg har mit eget værelse, er, at jeg skal sove i samme klasselokale som 11 sløve 15-årige drenge, hvor den ene snorker, den anden snakker i søvne og den tredje går i søvne,« siger han med et smil.

Han har intet imod den opmærksomhed, han oplevede i påsken. Tværtimod, siger han.

»Jeg ved jo godt, at når jeg kommer ud til et håndboldstævne, så medfører det lidt opmærksomhed fra de unge mennesker. Jeg synes, det er hyggeligt,« siger han og fortsætter:

»Og som jeg skrev i mit opslag, bekræfter det mig i, hvor godt håndbolden fungerer i Danmark. Der var en masse glade, unge mennesker. Man bliver mindet om, at der er mange dygtige håndboldspillere, trænere og frivillige. Og det gælder til alle påskestævnerne derude - ikke kun AGF Cup. Det er godt at blive mindet om. Derfor tager jeg mig også tid til at hygge mig lidt,« lyder det fra landstræneren.

I januar vandt han VM-finalen for tredje gang i træk med landsholdet - men sådan gik det ikke i påsken.

»Vi tabte helt fortjent finalen til Hvidovre med fire mål. De var lige lidt bedre end os,« siger han.

Jacobsen og landsholdet samles senere på måneden.