På grund af en skade hos Rikke Poulsen, så er Lene Aggerholm tilbage i målet hos SK Aarhus.

Den stærke keeper Rikke Poulsen fra SK Aarhus meldte fra i den seneste kamp mod FC Midtjylland med, hvad hun troede var et hold i ryggen. Desværre viste det sig ved en MR scanning i fredags, at Rikke Poulsen har en diskusprolaps i ryggen.

- Jeg har haft problemer med ryggen i flere år, men har altid fået at vide, at jeg bare skulle træne min ryg. Nu viser det sig, at der hele tiden har været en diskusprolaps i min lænd, der har siddet og luret. Det er den, som nu er hoppet ud, fortæller Rikke Poulsen.

LÆS OGSÅ: TTH niveauer over HCO

Hun tilføjer, at hun er glad for klubbens store opbakning der blandt andet har betydet, at hun allerede på onsdag kan blive opereret på et privathospital i stedet for at skulle vente tre måneder i det offentlige. Rikke Poulsen forventer, at være tilbage på fuld styrke om tre måneder.

- Jeg ser positivt på det skete, og glæder mig til at kunne spille de næste ti år uden smerter, som jeg ellers har været vant til. Men jeg er ked af at jeg nu kun kan støtte holdet fra bænken i de næste måneder, siger Rikke Poulsen.

På baggrund af Rikke Poulsens pause har SK Aarhus handlet hurtigt og fået en aftale på plads med den tidligere SK Aarhus keeper Lene Aggerholm, som glæder sig til den nye store udfordring.

- Det er en sjov og spændende opgave, og så vil jeg gerne hjælpe min gamle klub. Personligt har jeg også mod og lyst til at få prøvet af, om jeg kan komme op i det gear igen, som man skal være i for at spille i ligaen. Lige nu er jeg glad for, at jeg har ti dage til at træne med holdet, inden jeg bliver spillerberettiget, men jeg er sikker på, at jeg hurtigt finder formen, siger Lene Aggerholm.

LÆS OGSÅ: KIF-træner: Vi skal bruge EM

Den 32-årige målmand har de seneste to sæsoner spillet 1. division og 2. division i naboklubben Viby. Hun kommer til at danne duo med Ditte Marie Andersen, som i sidste uge stod fremragende mod FC Midtjylland.

Træner i SK Aarhus Henrik Jørgensen udtaler følgende om sin nye keeper:

- Lene har stået mange kampe på højeste niveau, og har den erfaring som gør, at hun kan træde direkte ind i truppen. Vi kunne i stedet have forsøgt, at finde en ung keeper, men med Lene ved vi, at hun hurtigt kan matche niveauet. Samtidig har hun den fordel, at hun kender klubben, og hendes enorme personlige engagement gør, at hun er fantastisk at have i truppen.