Han har fået spørgsmålet flere gange, og nu er det officielt.

Håndboldstjernen Morten Olsen dropper planerne om at lægge håndboldstøvlerne på hylden.

I stedet tager han 'minimum en sæson mere for de danske mestre GOG'. Det oplyser TMS Ringsted på Facebook.

De havde ellers sikret sig en kontrakt med håndboldspilleren, der fra næste sæson skulle have været assistenttræner i klubben, men sådan bliver det ikke.

»Det kommer nok ikke som den store overraskelse, men GOG har i samråd med Morten valgt at udløse en klausul i hans kontrakt, som samtidig giver en god økonomisk indsprøjtning til vores klub. Vi er selvfølgelig kede af, at en kapacitet som Morten Olsen, som læser spillet på en unik måde, ikke kommer til os næste sæson,« siger Ian Marko Fog, der er direktør i TMS Ringsted.

»Når det er sagt, så har Olsen været en ualmindelig god case for os i TMS. Han har indløst en for klubben historisk høj transfer, som på vores niveau er en kærkommen hjælp i forhold til det relativt store økonomiske tab, der er ved at rykke ned i 1. division. Ud over det sikrer vi os en super fed opvisningskamp for vores fans på hjemmebane mod selveste GOG som optakt til sæsonen i ligaen.«

Det var i april sidste år, at nu 38-årige Morten Olsen selv fortalte, at han ville stoppe karrieren, når hans kontrakt med GOG udløb i sommeren 2023.

Men i den igangværende sæson har han brændt banen af i en sådan grad, at han flere gange er blevet spurgt til, om han kunne finde på at fortsætte alligevel.

I slutningen af marts sagde han med et stort smil, at han »måske' kunne være interesseret i en ny aftale med GOG, men at der endnu ikke var underskrift på noget«.

Det er der så nu, og Morten Olsen bekræfter også selv, at han tager et år mere i GOG.

'Jeg troede, jeg var færdig med at spille håndbold, men jeg følte ikke, det var det rette tidspunkt at stoppe. Tak til TMS Ringsted og Ian Marko Fog for at gøre det muligt,' skriver han på Instagram.