Oprykkerne fra Ajax venter fortsat på det første point i kvindernes håndboldliga.

Aarhus. Håndboldkvinderne i Ajax er efterladt alene i bunden af den bedste række efter en dukkert på 17-19 i bundkampen mod Aarhus United.

Det er Ajax' sjette nederlag i lige så mange kampe efter oprykningen til HTH Go Ligaen.

På forhånd lignede det ellers en af de dage, hvor Ajax kunne gøre sig håb om point, for aarhusianerne havde kun skrabet et enkelt point sammen i de første fem runder.

Ajax var da også godt med i kampens indledning, men da Aarhus med fire mål på fire minutter gik fra 5-5 til 9-5, kunne tilskuerne i Ceres Arena øjne den første sejr i Aarhus Uniteds unge klubhistorie.

Gæsterne kom med ny cheftræner i form af Dennis Bo Jensen, der har erstattet Jesper Matthiesen. Men det kniber fortsat med den afgørende slagkraft på oprykkerholdet.

Aarhus øgede forspringet til fem mål ved stillingen 16-11 i anden halvleg, og selv om Ajax fik gjort afstanden mindre i slutfasen, blev det ikke for alvor spændende.

Med sejren slutter Aarhus United sig til Silkeborg-Voel og Ringkøbing, der også har tre point i tabellen. Ajax er sidst uden point.