På hjemmebane vandt Skanderborg sikkert over det hidtil ubesejrede Århus-mandskab.

Skanderborg. I sæsonens fjerde kamp gik det galt for Århus Håndbold, der efter mandagens besøg i Fælledhallen i Skanderborg ikke længere har maksimumpoint i herrernes håndboldliga.

Skanderborg hentede en ganske sikker sejr på 35-31 i en kamp, hvor gæsterne ikke var foran på noget tidspunkt.

De to hold fulgtes ellers pænt ad til 8-8, inden fire Skanderborg-mål på fire minutter fik Århus-træner Erik Veje Rasmussen til at kalde til timeout.

Som første halvleg skred frem, fik aarhusianerne en smule bedre kontrol over tingene, og syv sekunder før pause kunne playmaker Sebastian Henneberg reducere til 16-18.

Men gæsterne tog ikke medvinden med ind til anden halvleg. Tværtimod trak Skanderborg fra, og efter seks minutters spil var føringen udbygget til 24-18.

Den tidligere BSV-fløj Lars Skaarup havde en fin dag for hjemmeholdet og scorede på sine første syv afslutninger, inden det endelig lykkedes Århus-målmand Christoffer Bonde at komme i vejen.

Det ændrede dog ikke på, at Skaarup endte som Skanderborg-topscorer i kampen, hvor Sebastian Henneberg markerede sig med hele 11 scoringer for det tabende gæstehold.

Sejren er Skanderborgs anden i træk, så holdet har fire point for fire kampe. Århus har to point mere.