Aalborg Håndbold kunne ikke følge med THW Kiel i søndagens Champions League-opgør. Kiel vandt 27-20.

Aalborg Håndbolds chancer for at gå videre fra gruppespillet led et alvorligt knæk søndag eftermiddag.

Hjemme mod favoritterne fra THW Kiel tabte Aalborg 20-27 i gruppe B, og med to kampe igen er vejen til knockoutkampene svær.

Aalborg har blot fem point før de sidste to kampe mod RK Celje og Flensburg-Handewitt.

Da Aalborg og Kiel senest mødtes 27. september, fulgte Aalborg flot med og tabte kun med et enkelt mål. Men søndag var der aldrig rigtig tvivl om kampens udfald.

Med en velspillende Niklas Landin i buret gjorde Kiel det svært for Aalborg i første halvleg.

Aalborg fulgte egentlig fint med, og 19 minutter inde i kampen fik nordjyderne udlignet til 7-7 på mål af Magnus Saugstrup.

Men Kiel gik til pausen med en føring på 15-11, og i starten af anden halvleg begyndte tyskerne at trække fra.

Landin tog pynten af Aalborgs skytter, og i den anden ende fandt Nikola Bilyk storspillet frem.

Ti minutter inde i anden halvleg var Kiel på 21-14. Aalborg fik barberet lidt af forspringet, og en redning af Mikael Aggefors på straffekast gav hjemmepublikummet håbet igen.

Tobias Ellebæk udnyttede et langt svæv til at reducere til 19-22 med ni minutter tilbage, men tættere på gevinst kom Aalborg ikke.

Aalborg er på gruppens syvendeplads før de to sidste kampe. Meshkov Brest har tre point flere på den sjetteplads, der giver adgang til slutspillet.

Kiel er allerede videre til knockoutkampene.

Paris Saint-Germain sikrede sig lørdag sejren i gruppe B med en sejr på 29-21 hjemme mod Flensburg-Handewitt.

Dermed ryger Mikkel Hansen og co. direkte i kvartfinalen, som spilles over to kampe i april.