Efter at have været stort bagud fik Aalborg skabt spænding i Champions League-kampen mod Nantes. Men forgæves.

Aalborg var langt bagefter i torsdagens Champions League-kamp mod Nantes, men skabte alligevel spænding mod slutningen.

Det franske hjemmehold, som havde været foran med otte mål i flere perioder af kampen, formåede dog i sidste ende at afværge det nordjyske comeback.

Nantes sejrede 35-28 og trækker nu fra Aalborg i den ene af to grupper. Mens Aalborg på fjerdepladsen har 7 point, ligger Nantes en tak højere oppe med 12 af slagsen.

De to bedste hold fra gruppen går direkte videre til kvartfinalen, mens fire hold derunder skal gennem en playoffrunde for at nå så langt.

Efter otte spillerunder indtager Barcelona og Lomza Kielce de to øverste pladser.

Aalborg havde tabt de seneste tre kampe på tværs af turneringer op til torsdagens møde med Nantes, hvilket har fået Stefan Madsen til over for Nordjyske at kalde det "den sværeste periode" i hans tid som cheftræner i klubben.

Svært så det også ud i kampens begyndelse, hvor den islandske landsholdskeeper Viktor Gísli Hallgrímsson havde godt styr på Aalborgs skytter.

Ikke mindst Mikkel Hansen, som blev den lille i de første dueller med den tidligere GOG-målmand.

Forskellen på effektiviteten hos de to hold var mærkbar det første lange stykke tid, hvor føringen stille og roligt voksede til fire, fem, seks, syv og otte mål, før Aalborg fik sat en prop i.

Nantes gik til pause foran 18-12 og havde formentlig svært ved at forestille sig de danske gæster komme tilbage i kampen.

Men midt i den svære stund fandt Aalborg sine fighterevner frem. Forsvaret fik bedre fat, og i den anden ende skabte en bred vifte af målscorere nyt håb om et eller flere danske point.

Med knap otte minutter igen var forspringet helt nede på to mål, men så trådte Hallgrímsson igen i karakter og fuldendte sin flotte indsats med nogle store redninger, så det alligevel endte med en lille snitter til Aalborg.