Aalborg. Aalborg Håndbold hentede søndag aften holdets første sejr i denne sæson i håndboldens Champions League.

På hjemmebane sejrede de danske mestre 32-30 over slovenske RK Celje i gruppe B, efter at Aalborg førte 15-13 ved pausen.

Efter det hæderlige 27-30-nederlag i første runde ude til tyske Flensburg-Handewitt havde nordjyderne brug for point mod RK Celje.

Det samme havde det slovenske hold, der tabte sin første kamp med 31-39 hjemme til ungarske Veszprem.

Aalborg viste god moral i første halvleg, efter at klubben kom bagud 4-8.

De danske mestre fik indhentet slovenerne ved 11-11 og gik til pause foran 15-13.

Buster Juul scorede fire mål for hjemmeholdet i de første 30 minutter, mens både Jesper Meinby og Patrick Wiesmach var meget træfsikre med tre mål på tre forsøg.

RK Celje kom stærkt fra begyndelsen af anden halvleg med tre scoringer, så slovenerne kom foran 16-15.

»Vil I det her,« måtte Aalborg-træner Aron Kristjánsson spørge sine spillere i den timeout, som islændingen efterfølgende tog.

Og det ville Aalborg-spillerne.

Patrick Wiesmach fortsatte med at holde det høje niveau i anden halvleg, og cirka midtvejs i halvlegen løb han endnu en kontra og bragte Aalborg foran 25-22.

Det var fløjspillerens ottende scoring på otte forsøg, hvilket også blev hans slutfacit i kampen. Det gjorde ham til hjemmeholdets mest scorende spiller.

RK Celjes spil var meget lagt an på højrebacken Zakar Mlakar, der scorede 14 gange på hele 24 forsøg.

Jesper Meinby var også fortsat træfsikker, men blandt andre Buster Juul havde et par afbrændere, og i målet fik Mikael Aggefors ikke fat i meget.

Pludselig havde RK Celje udlignet til 28-28, men så kom Tobias Ellebæk ind og scorede til 29-28 cirka fem minutter før tid.

I samme sekvens blev slovenernes Matic Suholeznik udvist for tredje gang, så han måtte sætte sig op på tribunen i resten af kampen.

Tobias Ellebæk var velskydende, og den høje venstreback hamrede 31-29-scoringen ind to et halvt minut før afslutningen.

40 sekunder før tid steg Jesper Meinby til vejrs og scorede til 32-30 med sin sjette scoring på seks forsøg.

Med sejren har Aalborg Håndbold to point for to kampe, mens RK Celje har sit første point til gode.