Tiger Woods havde ikke plads til en kæreste i sine unge dage. Det mente hans forældre i hvert fald ikke.

De mente, at han udelukkende skulle fokusere på sin karriere på golfbanen. Det bliver gjort klart i den nye HBO-dokumentar 'Tiger'.

Amerikanerens første kæreste, Dina Parr, fortæller blandt andet, at hun ikke passede ind i forældrenes planer.

»Earl og Tida (forældrene, red.) havde en idé om, hvem han skulle være. Og jeg tror, at jeg bekymrede dem, for jeg passede ikke ind i planen. Det ville skabe en form for robot.«

Tiger Woods og Dina Parr.
Tiger Woods og Dina Parr.
Vis mere

Og Tiger Woods fik beskeden af sine forældre, da han kom hjem en dag. Golfspilleren blev decideret bange over deres ord.

»Fanden tage det! Det går ikke. Hun bliver gravid. Nu ødelægger han det hele,« blev der råbt. Det fortæller en nær ven til forældrene.

Alvorsordene fik Tiger Woods til at sende et brev til Dina Parr, hvor han fortalte hende, at deres forhold var et overstået kapitel.

'Dina, jeg skriver til dig for at fortælle dig, at mine forældre og jeg aldrig vil tale med dig igen. Jeg føler mig udnyttet af dig og din familie. Jeg håber, du får et godt liv. Jeg ved, at det kommer pludseligt, men jeg synes, det er berettiget. Hilsen Tiger,' stod der helt præcist i brevet, som Dina Parr læser højt i dokumentaren.

Tiger Woods er stadig aktiv.
Tiger Woods er stadig aktiv. Foto: Mike Ehrmann
Vis mere

Den tidligere kæreste tilføjer, at hun var chokeret over brevet, og det betød, at hun måtte behandle Tiger Woods på en helt ny måde.

»Jeg spillede det igen og igen oppe i mit hoved. Jeg tænkte på, om jeg skulle køre derover. Men jeg måtte tænke på ham, som om han var død. Jeg måtte glemme ham og komme videre ved at lade, som om han ikke var her mere.«

Dina Parr nåede at være sammen med Woods i små tre år. Hun mener, at hun var den eneste, der gjorde golfspilleren opmærksom på, at der var andet i livet end golf.

HBO-dokumentaren, der giver et indblik i Tiger Woods' op- og nedture, er opdelt i to episoder. Det sidste afsnit har premiere om en uge.