Thomas Bjørn gik ned på sidstedagen, og i stedet sluttede Jeff Winther som bedste dansker i Oman Open.

Muscat. Den danske golfveteran Thomas Bjørn kunne ikke følge op på de gode takter fra tredje runde, da han søndag gik finalerunden i European Tour-turneringen Oman Open.

Thomas Bjørn brugte to slag mere end banens par på de sidste 18 huller, og det sendte ham 15 placeringer ned i feltet, så han sluttede som delt nummer 31.

Da Jeff Winther samtidig havde gået sidste runde i to slag under par, sluttede Winther i stedet som turneringens bedste dansker på en delt 21.-plads.

Ingen af de to danskere formåede dog at nærme sig spillerne i den absolutte top.

Stærkest var hollænderen Joost Luiten, som med en score i 16 slag under par vandt turneringen foran Chris Wood i 14 under og Julien Guerrier i 13 under.

Vinderen var dermed ti slag bedre end Jeff Winther og 13 slag bedre end Thomas Bjørn.

Tidligere i turneringen havde Lasse Jensen, Lucas Bjerregaard og Søren Kjeldsen misset cuttet.