Made in Denmark-vinderen Bernd Wiesberger vandt Italian Open i Rom. Søren Kjeldsen blev nummer 25.

Golfspilleren Søren Kjeldsen formåede ikke at holde fast i sin topplacering, da Italian Open søndag blev afgjort.

Nordjyden havde spillet sig op på sjettepladsen før den sidste runde, men Kjeldsen var ikke i nærheden af sejren.

En runde i 76 slag - fem over banen par - sendte den 44-årige dansker ned på en delt 25.-plads.

Søren Kjeldsen sluttede ligesom landsmanden Joachim B. Hansen hele 12 slag fra den østrigske vinder, Bernd Wiesberger.

Det var tredje gang i 2019 og sjette gang i alt, at den 34-årige østriger vandt en turnering på European Tour.

I foråret vandt Wiesberger den danske turnering på European Tour, Made in Denmark, i Himmerland.