Konkurrenter havde på sidstedagen af turnering iført sig den beklædning, som skadet Tiger Woods er berømt for.

At den amerikanske golfspiller Tiger Woods er populær blandt sine kolleger, blev tydeliggjort søndag, da mange af deltagerne i World Golf Championship i Florida havde valgt at spille i sorte bukser og rød trøje.

Farvekombinationen har i årevis været den 15-dobbelte majorvinders standardbeklædning på den afsluttende runde af en turnering.

Den særlige hyldest var spillernes måde at udvise sympati for Woods, der i sidste uge beskadigede sit højre ben så voldsomt i et biluheld, at det sætter spørgsmålstegn ved den 45-årige legendes fremtidige karriere.

- Det er svært at forklare, hvor rørende det var, da jeg tændte fjernsynet og så alle de røde trøjer, skriver Woods i et tweet, kort efter at det sidste slag var slået i turneringen i Florida.

- Til hver en golfspiller og hver eneste fan, I hjælper mig virkelig med at komme gennem denne svære tid, tilføjer han.

Collin Morikawa takkede efter sin sejr i World Golf Championship Tiger Woods for at have inspireret ham.

- Tiger betyder alt for mig, sagde den 24-årige Morikawa, der anses som en af sportens unge stjerner.

- Han havde biluheldet, og heldigvis er han okay. Forhåbentlig kommer han sig hurtigt og fuldstændigt. Men jeg tror ikke, at vi siger tak tilstrækkeligt nok, sagde han.

- Og derfor ønsker jeg at sige tak til Tiger. Nogle gange mister man folk for tidligt, sagde Morikawa og nævnte NBA-spilleren Kobe Bryant, der for godt et år siden omkom i et helikopterstyrt, samt sin egen bedstefar, der døde for nylig.

/ritzau/