Søren Kjeldsen ramte en møgdag og sluttede på en 41.-plads ved Andalucia Masters, der fik amerikansk vinder.

Golfspilleren Søren Kjeldsen missede søndag en topplacering i Andalucia Masters på European Tour.

Med en runde i otte slag over Valderrama-banens par endte danskeren på en delt 41.-plads.

Sejren gik til amerikaneren John Catlin, der også lå i spidsen før weekendens to finalerunder.

Her var Kjeldsen også med fremme. Fredag indtog nordjyden turneringens samlede sjetteplads, og lørdag faldt han to placeringer tilbage.

Søndag var dog en af den slags dage, som Søren Kjeldsen sandsynligvis ikke vil tænke tilbage på med stor glæde.

En dobbelt bogey, syv bogeys og en enkelt birdie lød danskerens scorecard på.

Dermed raslede han hele 33 placeringer tilbage i feltet og blev overhalet af blandt andre Joachim B. Hansen, der sluttede som delt nummer 17.

Rasmus Højgaard og Jeff Winther overhalede også Søren Kjeldsen og endte begge på en delt placering som nummer 31.

Vinderen John Catlin gik søndagens runde i fire slag over par og holdt dermed tyske Martin Kaymer bag sig.

Som noget sjældent blev samtlige spillere ved Andalucia Masters noteret for en samlet score, der var over par i løbet af de fire konkurrencedage.