Tiger Woods vandt søndag sin første major siden 2008, da den amerikanske golfstjerne strøg til tops i US Masters.

Det fik Tiger Woods’ sponsor Nike til at udgive en hyldest-video på de sociale medier, hvor den har fået masser af positive reaktioner.

Videoen er lavet af en række klip fra Woods’ liv på golfbanen og slutter med en 40 år gammel sekvens, hvor en treårig Tiger Woods siger, at han ’vil slå Jack Nicklaus’. Det er en reference til, at Woods vil overgå legendariske Nicklaus’ 18 majorsejre.

Du kan se videoen herunder:

Med triumfen i US Masters har Tiger Woods nu vundet 15 majorsejre – så han har stadig et stykke vej, før han kan leve op til den spådom, han kom med som en lille dreng.

Søndagens triumf i US Masters, der blev spillet på Augusta National Golf Clubs baner i Georgia, er allerede af flere blevet beskrevet som det største comeback i sportens historie.

Tiger Woods har i en årrække kæmpet med at genfinde niveauet efter de personlige problemer, der fulgte i kølvandet på en række afsløringer om utroskab. Derudover har han også døjet med store smerter i både ryg og knæ, hvilket har påvirket hans spil.

Men søndag understregede Woods altså, at han er tilbage på toppen, da han kunne iklæde sig den ikoniske grønne jakke, som sejrherren får i US Masters.

Derudover modtog Tiger Woods også en præmiecheck på 13,7 millioner kroner for sine anstrengelser.