Både Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen viste god form på de første 18 huller i Honda LPGA Thailand.

De to danske golfkvinder Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen blander sig i toppen af turneringen Honda LPGA Thailand.

Efter første runde er Nanna Koerstz Madsen på en delt tredjeplads, mens Nicole Broch Larsen er på en delt ottendeplads.

På en delt førsteplads ligger de to thailændere Patty Tavatanakit og Atthaya Thitikul. De gik første runde i otte slag under par.

Nanna Koerstz Madsen på den delte tredjeplads gik de 18 huller et slag dårligere end de to førende.

Danskeren, der ligger nummer 56 på verdensranglisten, spillede en stabil runde på det thailandske græs og leverede ikke en eneste bogey.

Nicole Broch Larsen, der er nummer 98 i verden, gik første runde i fem slag under par.

I modsætning til sin danske kollega var det lidt op og ned for Broch Larsen i løbet af dagen. Hun lavede således tre bogeys undervejs på de 18 huller.

Før sidste hul lå hun i tre slag under par, men diskede op med en eagle til allersidst og kravlede altså en tand op i tabellen og blander sig nu, hvor det er rigtig sjovt.

Nanna Koerstz Madsens bedste placering hidtil i 2021 er en tredjeplads ved majorturneringen ANA Inspiration. Nicole Broch Larsen snuppede en 12.-plads ved Kia Classic i Californien i slutningen af marts.

Turneringen i Thailand slutter søndag, og der er 1,6 millioner dollar i præmiepuljen. Det svarer til knap ti millioner kroner.

/ritzau/