Alle danske deltagere har udspillet deres rolle i Qatar Masters, hvor Lucas Bjerregaard dumpede 84 pladser.

Doha. Der er ikke en eneste dansk golfspiller med, når finalerunderne i European Tour-turneringen Qatar Masters bliver afviklet i weekenden.

Det står klart efter anden runde på banen i Doha, hvor samtlige fem danske spillere missede finalecuttet og derfor må forlade turneringen.

Dybest var faldet for Lucas Bjerregaard, der torsdag flirtede med en topplacering, men han var hele syv slag dårligere på andendagen.

En runde i tre slag over par betød en nedtur på hele 84 pladser i klassementet, hvor nordjyden sluttede på en delt 99.-plads tre slag over cuttet.

Samme placering fik Jeff Winther og Thomas Bjørn. Sidstnævnte lavede en "omvendt Bjerregaard" med en dårlig førstedag og en anden runde i fire slag under par.

Bedste dansker blev Thorbjørn Olesen, men to runder i 71 slag rakte kun til en 88.-plads. Lasse Jensen sluttede i feltets tunge ende med to slag over par.

Spanske Adrian Otaegui er i front efter de første to turneringsdage. Han er samlet 11 slag under par.