Thorbjørn Olesen er bedste dansker i Dubai Championship, men både han og John Axelsen er faldet lidt tilbage.

Hverken Thorbjørn Olesen og John Axelsen overlevede i top-10 på tredjedagen af Dubai Championship på golfspillernes European Tour.

De to danskere indledte ellers dagen på en delt syvendeplads, men præstationen på de 18 huller rakte ikke til at fastholde topplaceringen.

Thorbjørn Olesen gik ellers rundt tre slag under par, men spillerne bruger generelt få slag på banen i De Forenede Arabiske Emirater. Derfor betød Olesens runde i 69 slag, at han rykkede fem pladser ned i den samlede stilling.

22-årige John Axelsen var to slag dårligere med sine 71 slag. Han er nu på en delt 21.-plads inden turneringens sidste runde lørdag.

Syv danskere var med, da Dubai Championship gik i gang onsdag, men Rasmus Højgaard, Søren Kjeldsen, Jeff Winther, Niklas Nørgaard Møller og Lucas Bjerregaard måtte alle sige farvel efter de første to runder.

Olesen og Axelsen er således de eneste med dansk pas blandt de 72, der slap igennem til de to finalerunder.

Begge danskere har dog langt til den absolutte top. Der er henholdsvis syv og ni slag op til førende Andy Sullivan, som i alt er 21 slag under par efter de første tre runder.

/ritzau/